Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου προς την Φανή Παπαθωμά για το “κόκκινο” της Βοιωτίας

Με ποια κριτήρια  κατετάγη από το ” κίτρινο” στο “κόκκινο” η Βοιωτία

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα. Φανή Παπαθωμά,  έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου για την αδικία που υφίσταται ο Νομός Βοιωτίας,με το  μονοψήφιο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων. 

Να επαναξιολογηθεί η κατάσταση πριν οι επιχειρήσεις εστίασης οδηγηθούν σε οριστικό λουκέτο.

 Πιο αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε

ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

κα ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

Κυρία αντιπεριφερειάρχη 

Δια της παρούσας επιστολής μας,εκφράζουμε την αγωνία των επαγγελματιών της περιοχής  και ταυτοχρόνως διερωτώμεθα με ποια κριτήρια κατετάγη η Βοιωτία από το “κίτρινο” στο “κόκκινο” και συγκεκριμένα με ημερήσιο μονοψήφιο αριθμό κρουσμάτων(κάτω από 10 με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ) ο Νομός μας εξυπακούεται ότι έπρεπε να χαρακτηριστεί ως επίπεδο Α’ Επιτήρηση.

Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών τηρούν στο έπακρο τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από την πανδημία του κορωνοιού.

Συνεπώς είναι απαραίτητη και αυτονόητη η λειτουργία των επιχειρήσεων στους τομείς εστίασης,ψυχαγωγίας και αθλητισμού, πριν αυτές οδηγηθούν σε οριστικό “λουκέτο”,εφόσον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τους τελευταίους μήνες είναι ανυπέρβλητα(ανεργία εργαζομένων,αδυναμία καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων,ενοικίων επιβολή προστίμων κ.λ.π).

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου ζητά-απαιτεί την ημέρα απαναξιολόγησης την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου,να κριθεί εκ νέου η κατάσταση και με βάση ότι τα κρούσματα  παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα στο Νομό Βοιωτίας (μονοψήφιο αριθμό) να χαρακτηριστεί η Βοιωτία “κίτρινη” επίπεδο Α’,ώστε να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις στους τομείς εστίασης,ψυχαγωγίας και αθλητισμού.

Ο 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ                                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ

Σχετικά

Μία άποψη για το “Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου προς την Φανή Παπαθωμά για το “κόκκινο” της Βοιωτίας”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Φωναζουν αλλα δεν λενε ποσα λεφτα εχουν παρει ο καθενας τους απο το κρατος.μουγκα ολοι.να τα κλεισει ολα προεχει η δημοσια υγεια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα